Petra Lerutte

Voorganger

Wie ben ik?

Ik ben een zeer positieve, empathische en vrolijke dame, die graag naar mensen hun verhaal luistert.

Waarom ben ik actief bij RAP?

Omdat RAP net als ik ook gelooft in samenhorigheid vernieuwing, liefde en hoop.. “De vrijheid om het anders te doen en anders te zijn, jezelf te zijn, wordt gehoord”

Koppels huwen en kinderen mogen dopen, mensen helpen met hun rouwproces,… doe ik ontzettend graag.  Via deze weg wil ik je graag ontmoeten, vormen we geen vreemden meer.  Doorheen die ontmoeting en kennismaking laat ik mensen stralen. 

Waaraan mogen mensen zich verwachten als men met mij samenwerkt?

Een glimlach, aandacht, tijd, persoonlijk, empathie, creativiteit en een luisterend oor.

Ik luister met een grote empathie naar het verhaal van mensen, wat ze graag willen. Ik luister naar de woorden en probeer ook tussen de regels door te voelen wat men wil overbrengen. Via onze kennismaking en ons gesprek, creëren wij iets persoonlijks, iets unieks.

Na dit gesprek, kom ik thuis, neem mijn digitale pen en schrijf die persoonlijke plechtigheid speciaal voor jou / jullie. Liefdevol gebundeld.

 

Een sfeervoorbeeld van een bijzonder moment met mij als voorganger:

De ontmoetingen, de verhalen, …en de lieve berichten die ik erna steeds krijg, maken elke plechtigheid heel bijzonder: Lees maar 🙂

Het was heel aangenaam om met Petra samen onze trouw ceremonie op te stellen. Alles wat we vertelde over elkaar nam ze op en goot het in een toffe persoonlijke ceremonie. Waarbij iedereen ons wat beter leerde kennen. Onze ceremonie was beter dan we hadden kunnen dromen. Net als in de films maar dan in 1 take 🎬 🤩 🌻🌾🤠

“Beste Petra, ik wou je toch nog eens bedanken voor zo een warme begeleiding zowel bij ons aan tafel, alsook op de rouwplechtigheid met wat een gevoel dat jij dat gebracht hebt.
Dat zeide vele van onze vrienden, chapeau! Een dikke knuffel hiervoor.
Jij hebt zo een stuk bijgedragen bij het verwerken van ons verdriet bij ieder van ons.
Ik kan je daarvoor niet genoeg bedanken.
Wat een fantastisch zinvol werk verricht Jij.💕”

“Petra, van harte bedankt ook voor de mooie presentatie tijdens de uitvaart. Je leefde met ons mee. Een bijzonder gevoel. Het zal voor ons een laatste maar zeer mooie herinnering blijven die jij mee gestalte hebt gegeven. Je hebt daar ongetwijfeld veel tijd en energie in gestoken en daarvoor willen we onze waardering en dank uitdrukken.

We konden geen betere vertolker van onze gevoelens treffen dan jij.Je verdient dan ook alle lof. Ik kan je alleen maar aanmoedigen je werk op deze manier verder te zetten.
Van harte bedankt en ook van mijn vader en mezelf een dikke knuffel. ”

” Lieve mevrouw Petra, ik wil jou langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de mooie plechtigheid, ja zo was het, een heel mooie bedankenis en eer die je aan mijn man Louis Van Humbeeck hebt gegeven.Ik zal jou ook nooit vergeten. U bent een grote dame met het hart op de juiste plaats.U bent liefdevol en van grote betekenis voor iedereen. hartelijk dank”