Kathleen De Gelder

Voorganger

Wie ben ik?

Van huize uit ben ik vertrouwd en opgevoed met de kerk. Ik ben gelovig en wéét uit eigen ervaring dat er véél meer is tussen hemel en aarde dan hetgeen we met onze aardse zintuigen kunnen waarnemen: de ene noemt het God, de andere noemt het universum, of Boeddha, maar uiteindelijk komt het allemaal neer op hetzelfde: “liefde en verbondenheid” met iets hoger maar ook met elkaar.

Waarom ben ik actief bij RentaPriest?

Het geeft me een zalig gevoel en immens veel energie om mensen te mogen begeleiden tijdens de mooiste momenten van hun leven: de doop van hun kindjes ,de zegening van hun huwelijk, het toedienen van een eerste of plechtige communie.

Waaraan mag men zich verwachten als men met mij samenwerkt?

Mijn doel is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen : volledig op maat, met eigen inbreng en eigen verhaal en dit op een losse, spontane manier, zeker niet stijf!

Een sfeervoorbeeld van een bijzonder moment met mij als voorganger:

Een doopviering van een 3e kindje waar op het einde van de viering de papa totaal onverwacht met een ring op de knieen ging zitten en de mama ten huwelijk vroeg en dit na 15 jaar samen zijn! Het was een onvergetelijk emotioneel moment, ze zei uiteraard JA!

“Naar het schijnt is mijn enthousiasme een sterke troef!”
“Door mijn losse manier van optreden, voelt iedereen zich direct op zijn gemak bij mij!”
“Volgens velen een aangename stem, waar zelfs de kindjes braaf naar meeluisteren”