Charlotte Reyskens

Voorganger

1. Wie ben ik?

Een sportieve, zelfstandige jongevrouw die na heel wat carrièrewendingen haar rust heeft gevonden in de structuur van de boekhoudafdeling van een sociaal geëngageerd bedrijf.
Naast mijn werk heb ik ook behoefte aan actie en die vind ik in sport, bovendien ben ik ook een sociaal diertje.
Dankzij mijn opvoeding, het actief zijn in de chiro en de opleiding regentaat godsdienst – geschiedenis die ik volgde, ben ik enorm veel waarde gaan hechten aan waarden, normen en de christelijke tradities.

2. Waarom ben ik actief bij Rent a Priest – Emmaüs?

Het is de dag van vandaag niet meer evident om de mijlpalen van het leven te vieren volgens de katholieke traditie. Ik vind het dan ook bijzonder als mensen deze keuze wel nog maken.
Vaak hebben zij de behoefte om deze viering in te vullen met hun eigen teksten, muziek, symbolen, … en dat op een zelfgekozen locatie. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik via Rent a Priest deze mensen de kans kan geven om hun viering zo persoonlijk mogelijk te maken.

3. Waaraan mogen mensen zich verwachten als men met mij samenwerkt?

‘Jouw viering op maat’
Het is één van de belangrijkste momenten uit jouw leven, zodus zal ik naar jouw wensen luisteren en deze trachten zo goed mogelijk in te vullen.

Quote:

Voor wie liefhebben wordt Leven met een hoofdletter geschreven ondanks leed en droefenis omdat Leven, Liefde is. – Toon Hermans