Ann Canière

Voorganger

Wie ben ik?
Op mijn huwelijk omschreef mijn vader me als volgt: Ann is de Aphrodite & Artemis van vandaag. Net zoals deze godinnen is ze een intuïtieve, creatieve vrouw die houdt van afwisseling & intensiteit, dapper en gedreven gaat ze gefocust op haar doel af. Ze is zelfzeker  onafhankelijk en stelt zichzelf voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Ann is ook avontuurlijk en geniet van het leven. Ze heeft gevoel voor van harmonie en heeft oog voor schoonheid detail. Haar deur staat altijd open voor een verbindend gesprek met een lekker glaasje wijn of een stevige wandeling in de natuur.
Ondertussen heb ik samen met mijn man een liefdevol nest met 3 kinderen.

Waarom ben ik actief bij RAP?
Ik ben bewust op zoek gegaan naar een activiteit met meer verdieping, iets waarbij ‘de mens’ echt centraal staat. De open en eigentijdse visie van ‘Rent a Priest’ spreekt me aan.
Waarden als dankbaarheid, zorgzaamheid, non-discriminatie en respect vind ik belangrijk in het leven. Ik wil mijn bijdrage leveren om deze door te geven aan de volgende generaties. Elke nieuwe ontmoeting heeft een verhaal, dat boeit me en vind ik enorm verrijkend. Rituelen fascineren me en spiritualiteit -in al haar vormen- geeft een houvast in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die af en toe tijd maakt om te verbinden er deugd van heeft. Het stelt je in staat om gebeurtenissen een plaats te geven, emoties te doorleven en met de opgedane bagage je eigen pad verder te bewandelen.
Mensen dichterbij elkaar brengen door samen het leven te vieren zie ik als mijn missie. Ik ben dankbaar voor elke ceremonie die ik mag begeleiden. Het geeft me veel voldoening.

Waaraan mogen mensen zich verwachten als men met mij samenwerkt?
Open en eerlijke communicatie.
Een hartverwarmende ceremonie met persoonlijke inbreng van alle betrokkenen. Samen maken we er een pareltje van. Kortom, ik doe er alles aan om je een unieke ervaring te bezorgen die spontaan een glimlach op je gezicht tovert als je erop terugblikt.

Quotes

  • Give the ones you love wings to fly, roots to come back & reasons to stay (Dalai lama)
  • For the small matters, trust the mind. For the large ones, trust the heart (Sigmund Freud)