Manu

Geloven op een moderne manier

Manu Roofthooft

 °1971

Manu Roofthooft

Liefde is het sleutelwoord waarmee vieringen worden gemaakt. Met passie werk ik elke viering persoonlijk uit en wordt deze op maat gebracht op een stijlvolle, tegelijk losse en persoonlijke manier met veel positiviteit.

Naast voorganger bij RENT A PRIEST/EMMAUS ben ik ook zaakvoerder van DSO MUSIC, een opleiding gehad als zanger en ik mag hierbij vele mensen gelukkig maken met onze moderne live band. We brengen gedurende 4 uren sfeermuziek opbouwend naar dansmuziek.Daarna kan uw DJ of onze vaste DJ Bart (gespecialiseerd in huwelijksfeesten) verder draaien tot het einde van het feest.

Online kan U ook muzikaal van ons alles bekijken en beluisteren.

Ik ben als mens open en eerlijk, altijd mezelf en sta graag tussen andere mensen. Ik ben ook perfectionist en maak van elk huwelijk een bijzonder afgewerkt moment.

Bij een doopviering staat uiteraard het kind centraal maar ook de ouders ,peter,meter en grootouders,overgrootouders. Voor hen zing ik dan altijd ook graag live een lied met betekenis.Hetzelfde doe ik bij een huwelijksviering,kommunieviering of uitvaart... Ik maak er graag mijn werk van. Zelf ben ik hierin perfectionistisch.Eenvoud siert ! Met deze uitdrukking kom ik terug bij wie ik zelf ben : iemand die vanuit de eenvoud zorgt voor een stijlvol moment. Elk verlangen ,elk verhaal,elke droom wens ik mee te ondersteunen met mijn kleine talenten die ik heb meegekregen. 

warme groet

 

Manu