Vlaams-Brabant

Hof ten Steen

Hof ten Steen dateert van voor de XIV eeuw. Het was een burcht waar in 1789 het vredesverdrag van Oostenrijk werd ondertekend. Het hoeft niet gezegd dat een viering of feest hier een hele belevenis is. Er zijn 2 zalen: de gerestaureerde schuur met oud timmerwerk en de imposante grote zaal met een afmeting...

De Hoorn

Brouwerij De Hoorn bestaat al sinds 1923. Drie jaar later werd hier de allereerste Stella getapt¦ en gedronken. Maar na de verhuis van de brouwactiviteiten lag het gebouw er decennia verlaten bij. In 2007 besloten zeven Leuvense ondernemers om van dit Leuvens monument een open, creatieve hotspot te maken waar bedrijven en mensen elkaar...

De Venkel

De Venkel biedt vier mooie feestzalen die geknipt zijn voor jouw viering en feest: de Kasteelzaal is het gedroomde decor voor een huwelijk of jubileumfeest, het Koetsiershuis, De Parkzaal en de kleine Mona Lisa zaal.

Kasteelhoeve Wange

Een 300 jaar oude vierkantshoeve gebouwd op de fundamenten van het Château de Wanghe uit de 13e eeuw. Er zijn 2 grote seminariezalen, 2 kleine vergaderruimtes en een landelijke tuin met zwemvijver ter beschikking.

De Beekhoeve

Gerenoveerde Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, in het pittoreske dorpje Neerlanden. Binnenplein en zalen, ideale landelijke feestlocatie.