Paul De Pierre

Partner details

Paul De Pierre

Laat jouw feest spetteren

Moduleerbare feestzaal met capaciteit van 300 personen

Onze feestzaal biedt plaats aan 300 personen zittend aan tafel of 650 personen rechtstaand of walking dinner-stijl.

Ruime Terras met prachtig uitzicht

Een van onze grote troeven is het prachtige uitzicht op het groen van de Vlaamse Ardennen en de achtergelegen velden.
Het is er rustig en aangenaam zitten, maar ook ideaal voor een uitgebreide receptie.

Grote tuin met wijngaard, fruitgaard, kruidentuin en groententuin

Ideaal voor trouwfoto’s, familiefoto’s en gewoon om rustig in rond te wandelen is onze grote tuin. Een speciale “wandeltuin” geeft een grote meerwaarde aan dit geheel. Leuk om te weten is dat alle zelf geteelde groenten, kruiden en fruit gebruikt worden voor onze dagelijkse gastronomische bereidingen.

Formules op maat

De titel spreekt voor zich, formules op maat. U vraagt, wij draaien. Wij zijn van mening dat een feest georganiseerd wordt voor de genodigden, maar vooral voor het organiserend paar. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om met u aan tafel te zitten en goed op te nemen wat u eigenlijk zelf wenst en verkiest. Alles is mogelijk.

Originele concepten

Ons streefdoel ik om uw feest onvergetelijk te maken. Dat is toch wat iedereen wilt? Dat uw gasten jaren later nog over uw feest praten en unieke herinneringen ophalen. Op de koop toe is dat uitstekende reclame voor onze feestzalen. Een streefdoel met een win-win-situatie.

Scherpe prijs-kwalteitsverhouding

Dankzij het groot aantal feesten dat wij hebben, kunnen wij onze aankoopprijs drukken, wat ten gunste komt van onze klanten. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je moeilijk vinden.

Ervaring

Wij baten reeds 30 jaar de feestzaal uit en al langer nog het restaurant. Dankzij deze ervaring kunnen wij u helpen en begeleiden in het maken van uw keuzes.

Ligging

Gelegen in het groen van de Vlaamse Ardennen. Op minder dan 5 minuten rijden van de N60 (Tussen Ronse en Oudenaarde )of van de N8 (tussen brakel en Waregem).

Orangerie

Een ruime orangerie – veranda zorgt voor een mooie, grote receptieruimte bij slecht weer. Een ideaal alternatief om toch de receptie te laten doorgaan met een prachtig uitzicht en met heel veel daglicht.

Zaal

De feestzaal is moduleerbaar, waardoor we 1 grote, rechthoekige zaal hebben van 300 m2, maar evengoed een kleine zaal van 80 m2. Handig voor zowel grote- als kleine feesten.

Heropening

Salons Paul de Pierre werd onlangs vernieuwd. Het restaurant en de feestzalen kregen een verjongingskuur en een gastronomische boost. Paul-Henri en Inge leiden u met plezier even rond in de zaal. Maak vrijblijvend een afspraak.

Multifunctionele zalen

Wij verzorgen zowel trouwfeesten / huwelijksfeesten, jubileum / jubilea, verjaardagsfeesten, babyborrels, doopfeesten, verlovingsfeesten, rouwtafels, seminaries, productpresentatie, demo-avond, vergaderingen, enz.

Extra troeven

Ruime privé parking, grote dansvloer direct aan de toog, bediening de gehele avond / nacht lang, … Ideale trouwlocatie ook voor ceremonie.

Eigenschappen

 • Provincie

  Oost-Vlaanderen

 • Type Vieringen

  Doop, Communie, Huwelijk, Uitvaart

 • Max capaciteit

  300

 • Aantal zalen

  3

Regio